Vízió és valóság

Vízió és valóság

Hegedűs István részt vett a magyar fiatal föderalisták (JEF Hungary) és a Time for a European Federation szervezet panelbeszélgetésén a Magnet Házban 2022. november 28-án, ahol megvitatták Yannis Karamitsios "Time for a European Federation" című könyvének aktualitását. 

A budapesti Független Médiaközpontban 2013. május 16-án szakértői megbeszélésre került sor, amelynek témája az Európai Bizottság által felállított, a média szabadságával és sokszínűségével foglalkozó magas szintű munkacsoport ajánlásai voltak.
Megjelent Hegedűs István Áll még Budának vára! A fél éves magyar uniós elnökség elemzése helyett című cikke a Magyar Narancsban 2011. június 16-án.
Hegedűs István interjút adott az ANSA hírügynökségnek a magyar miniszterelnök politikai gondokodásmódjáról 2021. augusztus 17-én.
2007. május 7-én Hegedűs István előadást tartott a General Electric Human Resources Leadership Program szemináriumán a budapesti Hilton Szállóban.
A Magyar Helsinki Bizottság "1989 - a nulladik kilométerkő" című beszélgetésének egyik vendége Hegedűs István volt - Elek István, Kőszeg Ference és Ungár Klára mellett - a Magvető Caféban 2019. június 24-én.